MOrgenboost med Sandaunet Designbyrå

Morgenboost! -er små timeslange webinarer for deg som føler deg litt alene med markedsføringsoppgaven i din bedrift. Du trenger noen å sparre med, eller bare ønsker å holde deg oppdatert på det siste som skjer innen merkevarebygging, design og digital markedsføring.

På hvilke digitale kanaler bør vi legge ressursene våre? Bør vi investere i SEO, annonser eller begge deler? Hvorfor får noen suksess med sin digitale markedsføring og andre ikke, og ikke minst hva er merkevarebygging og hvorfor er det så viktig for å lykkes?

En gang i måneden gir vi deg våre beste råd og tips for hva som er viktig å tenke på 2021. Webinarene er gratis, og gir deg små, nyttige verktøy for bedre lønnsomhet i bedriften din. Det er også mulig å stille konkrete spørsmål knyttet til dagens tema, slik at du får svar på utfordringer du sitter med akkurat nå.

Meld deg på allerede i dag, dette vil du ikke gå glipp av!

Digital Strategi - Sandaunet Designbyrå

NESTE BOOST

20. mai, kl. 08:00 – 09:00

En god digital strategi gir deg bedre tid
Med Liv-Runi Antonsen, digital strateg og sosiale medier-ekspert

Har du en plan rundt publisering i digitale kanaler, eller gjør du det du mener er riktig i øyeblikket fordi du vet du må ha noe ut? Ved å legge en strategi for digitale kanaler kan du lettere matche kart og terreng, slik at du når målene dine raskere. Det gjør også at du bruker mindre tid på å både skape innhold, og å publisere det. I en innholdsspekket morgenboost på en time gir vi deg konkrete verktøy for å lette arbeidet når det kommer til idémyldring, synlighet og automasjon i publiseringen. Bli med torsdag 20. mai!