webinar med Sandaunet Designbyrå

Morgenboost! -er små timeslange webinarer for deg som føler deg litt alene med markedsføringsoppgaven i din bedrift. Du trenger noen å sparre med, eller bare ønsker å holde deg oppdatert på det siste som skjer innen merkevarebygging, design og digital markedsføring.

En gang i måneden gir vi deg våre beste råd, tips og hemmeligheter for hva som er viktig å tenke på. Webinarene er gratis, og gir deg små, nyttige verktøy for bedre lønnsomhet i din bedrift. Det er også mulig å stille konkrete spørsmål knyttet til dagens tema, slik at du får svar på utfordringer du sitter med allerede nå.

Meld deg på i dag, dette vil du ikke gå glipp av!

NESTE BOOST

11. november, kl 08:00-09:00

Årsrapportering – hvordan bruke årsrapporten som en del av markedsføringen og som et ledd i å styrke bedriften interne stolthet? Med Lene Stamnes Sandaunet, rådgiver og daglig leder av Sandaunet Designbyrå

En årsrapport er ikke lenger kun rapportering av forårets tall, den brukes også til å til å bygge og utvikle merkevaren, og er en viktig del av markedsføringsstrategien. Her har bedriften anledning til å fortelle gode historier fra året som gikk og om spennende planer for tiden fremover. Gjennom høydepunktene og historiene som formidles kan også årsrapporten være med å bygge bedriftens interne stolthet og styrke bedriften innenfra.

I vår Morgenbooost torsdag 11. november viser vi deg hvordan du kan utvide bruken av årsrapportering både som del av markedsføring og som kulturbygger. Velkommen!