MOrgenboost med Sandaunet Designbyrå

Morgenboost! -er små timeslange webinarer for deg som føler deg litt alene med markedsføringsoppgaven i din bedrift. Du trenger noen å sparre med, eller bare ønsker å holde deg oppdatert på det siste som skjer innen merkevarebygging, design og digital markedsføring.

På hvilke digitale kanaler bør vi legge ressursene våre? Bør vi investere i SEO, annonser eller begge deler? Hvorfor får noen suksess med sin digitale markedsføring og andre ikke, og ikke minst hva er merkevarebygging og hvorfor er det så viktig for å lykkes?

En gang i måneden gir vi deg våre beste råd og tips for hva som er viktig å tenke på 2021. Webinarene er gratis, og gir deg små, nyttige verktøy for bedre lønnsomhet i bedriften din. Det er også mulig å stille konkrete spørsmål knyttet til dagens tema, slik at du får svar på utfordringer du sitter med akkurat nå.

Meld deg på allerede i dag, dette vil du ikke gå glipp av!

Lene Sandaunet - Sandaunet Desigbyrå

NESTE BOOST

10. juni, kl. 08:00 – 09:00

Merkevarebygging – en kontinuerlig prosess
Med Lene Stamnes Sandaunet, rådgiver og daglig leder av Sandaunet Designbyrå

En god profil, en designmal og gjennomtenkt design. Kanskje det de fleste av oss tenker på når man hører ordet merkevarebygging. Men god merkevarebygging er så mye mer! For å lykkes, handler det om å forstå grunnprinsippene, uavhengig av om du heter Statoil med gigantiske budsjetter, eller er en liten ny og ukjent bedrift.

Å snakke med en enhetlig stemme i alle kanaler, søkemotoroptimalisering, gode tekster, oversiktlighet og intuitivitet. Vi gir deg noen nøkkelementer for hva du bør fokusere på for å sikre at du får de beste forutsetningene for å nå ut i markedet. Bli med torsdag 10. juni!