DIGITAL MARKEDSFØRING

I Q3 2020 hadde 84% av oss en profil på Facebook, 65% brukte Snapchat og 62% brukte Instagram. Vi så også at TikTok hadde en eksplosiv vekst blant alle målgrupper. Hvordan kan din bedrift utnytte dette på best måte? Har dere en strategi rundt digital markedsføring?

De fleste vet at dersom du ikke er til stede på digitale flater, så taper du terreng mot dine konkurrenter.
Du kommer bare et lite stykke med lokal tilknytning og rykte. Samtidig synes mange at det er vanskelig å legge strategi for sosiale medier, og å finne målgruppen sin godt nok til at man treffer med budskapene man prøver å formidle.

Synes du det er vanskelig å vite hvordan du skal løse den digitale markedsføringen din? Hvilke kanaler bør du være til stede på, og hva bør du la være? Hvilken frekvens bør du ha på postene i sosiale medier? Våre rådgivere har jobbet strategisk med digitale kanaler siden 2007, og har lang erfaring i hva som fungerer og hva som ikke gjør det.

Et møte eller en workshop med oss kan hjelpe til med å sortere hodet og å gjøre veien videre litt mer oversiktlig, slik at dere blir rustet for riktig strategi innen deres digitale markedsføring.

DETTE ER NOE AV DET VI KAN HJELPE DEG MED:

-> Hvor er dere, og hvor skal dere?
-> Verktøy for enklere planlegging
-> Analyser av eksisterende kommunikasjon
-> Knytte digital strageti sammen med eksisterende mål og visjoner
-> Kombinere digital strategi med vår kompetanse på merkevarebygging
-> Lage en helhetlig kommunikasjonsstrategi
-> Innholdsproduksjon og content marketing

Snakk med en rådgiver

Trenger du hjelp til å komme i gang? Eller usikker på hvodan dette kan hjelpe din bedrift?

Ring oss på 959 40 435, skriv en melding på kontaktsidene – eller bruk skjemaet under – så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg!