Helsesjekk – Analyse av nettside

FULL ANALYSE OG HELSESJEKK FOR OPTIMALISERING AV DERES NETTSIDE

En analyse gir store muligheter for kraftig vekst!

Helsesjekk / analyse eller audit, som det blir kalt på fagspråket, er en nødvendighet som de færreste benytter seg av. Her ligger det ved hjelp av avanserte analyseverktøy store forbedringsmuligheter for å oppnå bedre synlighet på nett og mer trafikk inn til nettsiden. For å øke omsetning bør trafikken også økes. En helsesjekk er en teknisk analyse som måler alle svakheter og presenterer hvor det finnes forbedringspotensiale som kan føre deg til topps i søkeresultat, øke trafikk og omsetning.

Audit - Helsesjekk - Analyse - Sandaunet Designbyrå

HVA SJEKKES VED ANALYSE OG HELSESJEKK?

-Teknisk tilstand

-Kritiske svakheter

-Sider med feil eller som ikke lenger eksisterer

-Bilder som ikke lenger eksisterer

-Linker med feil eller som ikke lenger eksisterer

-Nettsidens hastighet (brukervennlighet)

-De viktigste nøkkelordene som rangerer i søk

-Sidetitler (relevans ift. innhold)

-Metatitler

-Metabeskrivelser (Tekst i søk)

-Bildestørrelser og bildeformater

-Design

-Funksjonalitet

 

HVA ER EN ANALYSE?

En analyse eller helsesjekk utføres av en SEO ekspert med digitale verktøy som måler en rekke ulike faktorer som f.eks nettstedets nøkkelord, hastighet eller linker og sider som ikke lenger finnes. En detaljert rapport vil gi en dypere forståelse av hvorfor nettstedet ikke genererer trafikk (potensielle kunder). Eller om trafikken som kommer inn på nettsiden ikke er relevant pga. nøkkelord som ikke har noe med bedriftens tjenester å gjøre.

HVORFOR BØR MAN KJØRE EN ANALYSE AV NETTSIDEN?

Analyse er et viktig tiltak for å forbedre nettstedets effektivitet og synlighet. Optimalisering av dette forbedrer blant annet rangeringen ved søk, samtidig som trafikken øker. En helsesjekk vil avsløre alle muligheter for nettsiden vekst forbedring og økt omsetning. Med innsikt etter tekniske analyser kan det være overraskende kort vei til toppen av søkeresultatene!

HVORDAN GJENNOMFØRES HELSESJEKKEN?

Våre SEO eksperter bruker et analyseverktøy som gjennomgår hele nettsiden din.
Deretter blir tallene tatt ug og vurdert. Vi gjør samtidig en oversikt over hvilke søkeord dere rangerer på i dag. Våre designeksperter går videre igjennom din nettside, for å se på design, funksjonalitet og brukervennlighet.

Du får tilsendt en pdf rapport når analysen er gjennomført. Rapporten forteller deg hvordan tilstanden er i dag, hva som fungerer bra og hvilke tiltak som bør gjøres for å bedre nå ut til dine kunder. Du velger selv om du ønsker å gjennomføre tiltakene selv, eller vil ha hjelp av våre eksperter til dette.

HVOR MYE KOSTER DET?

Å gjøre en helsesjekk og lage tilstandsrapport er en relativt tidkrevende prosess, avhengig av hvor mange siden nettsiden har i dag. Mye på grunn av den manuelle prosessen.
Pris på helsesjekk er kr. 10.000,-

Ja, jeg vil ha en full helsesjekk av bedriftens nettside, med tilstandsrapport på forbedringspotensiale for å øke synlighet blant min kundegruppe.

Pris kr. 10.000,- Blir fakturert etterskuddsvis, når rapporten er ferdig utført.

Bestill helsesjekk av din nettside

Trenger du hjelp til for å komme i gang? Eller usikker på hvordan dette kan hjelpe din bedrift?
Ta kontakt med en rådgiver i dag!

Ring oss på 959 12 449, eller kontakt oss via kontaktsidene.