I en tid hvor mye er usikkert må man enten spille kortene sine trygt, eller så må man gå all in. Vi har valgt det siste alternativet, og styrker nå laget med en digital strateg! Vi blir med dette sterkere på digital strategi og sosiale medier.

Velkommen til Sandaunet, Liv-Runi Antonsen! Vi har allerede jobbet en stund sammen med Liv-Runi via hennes firma. Nå skal hun endelig være hos oss noen dager i uka, og vi gleder oss stort til det. Liv-Runi har 13 års erfaring med sosiale medier for bedrifter, og har jobbet med alt fra nyetablerte gründere til store merkevarer som Oslo Lufthavn, Walt Disney, Panasonic, British Airways, Lillehammer kommune og Eidsiva Bredbånd. Hun er utdannet kommunikasjonsrådgiver og fotograf og har spesialisert seg på digital strategi, og å grave frem de gode historiene som engasjerer og konverterer.

En digital innfødt
– hele 22 år på sosiale medier

Liv-Runi var en ivrig bruker av sosiale medier lenge før hun begynte å jobbe med sosiale medier for bedrifter. Allerede i 1999 var hun aktiv på både mIRC og MSN Messenger, og hun har vært innom de fleste sosiale medier siden den tid. I sin kommunikasjonsutdanning så hun på sammenhengen mellom klassisk omdømmebygging og sosiale medier, så hennes tilnærming er både basert på kommunikasjonsteori og de nyeste trendene.

Metodikken Liv-Runi jobber etter er en kombinasjon av tekst, foto og sosiale kanaler til å formidle budskap som gjør at du treffer målgruppen din bedre. Hun jobber strategisk, kreativt og prøver å tenke langsiktig omdømmebygging i hver eneste lille aktivitet. Hvor er vi, hvor skal vi, og hvordan kommer vi dit? Hva kan vi gjøre nå for å oppnå det resultatet vi ønsker i fremtiden?

Spill på lag med algoritmene

For å være et hestehode foran konkurrentene dine, så hjelper det ikke å poste sporadisk og uten tanke om hvorfor du publiserer nettopp dette innholdet du gjør. For å få algoritmene til å jobbe med deg og ikke mot deg, så er det en del strategier man kan benytte seg av. En av de mest kjente er å gjøre seg forutsigbar ved å opprettholde en fast postefrekvens. Da slipper algoritmene å søke sidene dine etter nytt innhold, de vet sånn ca. når et nytt innlegg kommer, og står klare til å løfte det ut til målgruppen din.

Fotograf, alle bilder: Fredrikstad foto / Morten Obbink

Les mer om våre tjenester innen digital markedsføring her

Vi gleder oss til å hjelpe deg med enda flere av dine utfordringer innen både grafisk design og digital markedsføring.

Ta kontakt dersom du ønsker en gratis konsultasjonstime med med Liv-Runi for å diskutere ulike alternativer for din bedrift. Hun kan nåes på livruni@sandaunet.no, telefon 95940435 – eller bruk vårt kontaktskjema
Vi ses!