Heidi Kahrs nyansatt i Sandaunet Designbyrå

Sandaunet Designbyrå styrker laget

Vi gleder oss over å styrke vår kompetanse på tekst og innholdsproduksjon! Heidi vil bistå våre kunder med strategi, søkemotoroptimalisert tekst og sosiale medier.
Hva er SEO? Et puslespill med mange brikker
,

Hva er SEO? Se vår guide om SEO - 2021

Det er kanskje lettere å starte med hva SEO står for: Search Enginge Optimization. SEO er å legge til rette for at søkemotorer finner din side, ditt produkt eller din tjeneste.
Stilling ledig for deg som elsker digitale strategier
,

SE HER - Hvis du elsker digital strategi

Elsker du digitale strategier, og å ha oversikten over det siste som skjer i sosiale medier? Trigges du av å jobbe med digitale plattformer og er ute etter nye utfordringer? Da vil vi snakke med deg!
, , ,

Produktbrosjyre for belysningsleverandøren Adapti

Vi er stolte over den siste produktbrosjyre for Adapti. De har tenkt kvalitet hele veien, og ikke minst at den skal snakke til målgruppen på riktig måte. Les mer om det flotte resultatet her.
Digitale strategier - Sandaunet Designbyrå
, ,

Digitale strategier - keiserens nye klær?

Når det kommer til omdømmebygging og merkevarebygging i digitale kanaler så er det mange som hevder å være eksperter på digitale strategier. Hvordan ser man forskjell på disse?
, ,

Hva er en markedsplan, og hvorfor bør du ha en strategi i 2021?

En markedsplan, eller markedsstrategi, er et styringsdokument for hvordan du skal gjøre markedsføringen i din bedrift, både analogt og digitalt.
, , ,

Sandaunet Designbyrå vokser

I en tid hvor mye er usikkert må man enten spille kortene sine trygt, eller så må man gå all in. Vi har valgt det siste alternativet, og styrker nå laget med en digital strateg!
Infoflyt
, ,

Infoflyt - aldri mer svart skjerm

Digital skjermkommunikasjon er et perfekt sted å styrke merkevaren, uansett hva målsetningen er eller hvem målgruppen er. Digitale skjermløsninger er overalt.
Pakkeløsninger
, , , ,

Vi lanserer pakkeløsninger!

Er du en gründer, trenger profilering og markedsmateriell men mangler kapital? Eller er du en småskala-bedrift som trenger å ha kontroll på utgiftene og gjerne spre disse over tid?