, , ,

Produktbrosjyre for belysningsleverandøren Adapti

Når det kommer til omdømmebygging og merkevarebygging i digitale kanaler så er det mange som hevder å være eksperter på digitale strategier. Hvordan ser man forskjell på disse?
Digitale strategier - Sandaunet Designbyrå
, ,

Digitale strategier - keiserens nye klær?

Når det kommer til omdømmebygging og merkevarebygging i digitale kanaler så er det mange som hevder å være eksperter på digitale strategier. Hvordan ser man forskjell på disse?
, ,

Hva er en markedsplan, og hvorfor bør du ha en strategi i 2021?

En markedsplan, eller markedsstrategi, er et styringsdokument for hvordan du skal gjøre markedsføringen i din bedrift, både analogt og digitalt.
, , ,

Sandaunet Designbyrå vokser

I en tid hvor mye er usikkert må man enten spille kortene sine trygt, eller så må man gå all in. Vi har valgt det siste alternativet, og styrker nå laget med en digital strateg!
Infoflyt
, ,

Infoflyt - aldri mer svart skjerm

Digital skjermkommunikasjon er et perfekt sted å styrke merkevaren, uansett hva målsetningen er eller hvem målgruppen er. Digitale skjermløsninger er overalt.
Pakkeløsninger
, , , ,

Vi lanserer pakkeløsninger!

Er du en gründer, trenger profilering og markedsmateriell men mangler kapital? Eller er du en småskala-bedrift som trenger å ha kontroll på utgiftene og gjerne spre disse over tid?
Begeistret målgruppe
, , ,

Brosjyre design – 10 tips for å lage en vellykket brosjyre

Sandaunet Designbyrå har mer enn 20 års erfaring med å skreddersy design. Her er våre 10 utvalgte tips for å utarbeide et vellykket design for din brosjyre.
Bedrifter som sliter - 10 tips
, , ,

Bedrifter som sliter - 10 tips for bedrifter i rolige tider

Er det rolige tider? Lurer du på hva du skal gjøre nå? Sjekk våre 10 tips til bedrifter som sliter! For veldig mange er det stille i disse corona-tider og det er mange bedrifter som sliter.
SEO - Helsesjekk - Sandaunet Designbyrå
, ,

Helsesjekk og analyse av nettside

Hvorfor kjøre helsesjekk og analyse? I denne artikkelen får du vite mer om hvorfor du bør starte med en grundig analyse og helsesjekk av din bedrifts nettside.