NY PROFIL OG NYE NETTSIDER

JIPPIII, vi har ny profil!

Endelig, etter å ha levd med en utdatert profil altfor lenge, er vi veldig stolte av å kunne vise frem våre nye nettsider. De er oversiktlige – og brukervennlige på alle plattformer. 

Sidene inneholder en splitter ny profil, der fargen oransje er gjennomgående. Oransje er en energisk farge som representerer glede og entusiasme. Den stimulerer til mental aktivitet, og pirrer kreativiteten. Den representerer på mange måter hvordan vi jobber og tenker.

Sammen med en ny profil hører selvsagt også en ny logo. Vår nye logo er tydelig, moderne og stilren – og skal bidra til at vi synes i mengden. Med nye farger, profil og logo er tilstedeværelsen i merkevarebransjen betydelig forbedret.

I blogginnlegg skal vi spre inspirasjon, tips og råd.
Ta en titt på nettsidene, og på noen av jobbene vi har gjort. Ettersom sidene foreløpig er nye, skal vi legge til flere jobber etterhvert. Fortell gjerne hva du synes, både om den nye profilen og de nye sidene.

Vi har mange flere jobber vi kommer til å legge opp I løpet av den nærmeste tiden, så kom gjerne tilbake for å se igjen. Fortell oss gjerne hva du synes, både om den nye profilen og de nye sidene. 

Har du en utfordring eller idè vi kan kaste ball med, ikke nøl med å ta kontakt!

Jeg inviterer gjerne på en kopp kaffe i Skofabrikken. 

Vi snakkes!